Welkom

Hartelijk welkom op de site van vakantiehuis Het Silverhuys. Deze bijzondere stilteplek is onderdeel van een prachtig landelijk gelegen woonboerderij in het buitengebied van Oosterstreek, Gemeente Weststellingwerf. Wij, Inge en Corrie, bewonen en bewerken deze plek sinds 1999 met heel veel plezier. Wij willen ook onze gasten mee laten genieten van dit deel van Friesland.

Oosterstreek ligt in de zuidoosthoek van Friesland, in de driehoek van het natuurgebied Drents-Friese Wold, de Weerribben bij Giethoorn en de Friese meren. Zwolle, Heerenveen en Meppel zijn steden die per auto makkelijk bereikbaar zijn.
Wandelend of per fiets kan je de directe omgeving verkennen: De stadjes Steenwijk, Wolvega en de Drentse bossen en het Friese platteland.
Vakantiehuis het Silverhuys bestaat uit een woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken, eigen sanitair en een besloten 2 persoons slaapzolder. In de woonkamer met veel lichtinval heeft u een vrij uitzicht over de landerijen en kunt u de koeien en soms de ree├źn zien grazen. Het vakantiehuis heeft aan de voorkant een besloten terras op het zuiden met veel privacy.

Meteen reserveren?

Silverhuys
Silverhuys